This is Photoshop's version of Lorem Ipsn gravida nibh vel velit auctor aliquet.Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auci elit consequat ipsutis sem nibh id elit. quis bibendum auci elit.

Instagram feed

+ 01145928421 SUPPORT@ELATED-THEMES.COM

Stolarski repromaterijal

Stolarski repromaterijal i vijčani program

Stolarski repromaterijal

Okovi za namještaj

U sklopu našeg programa za stolare, postoji i odjel sa okovima i repromaterijalom za stolare, ljepila i pričvrsna tehnika, sitni alat i pribor te elementi unutrašnjeg uredenja.

Iverice
U svom asortimanu nudimo proizvode svjetski poznatih brandova Egger i Kastamonu, kao i ostalih poznatih proizvođača oplemenjenih iverala. Nastojimo bogatstvom dekora, kao i širinom asortimana zadovoljiti i premašiti očekivanja kupaca.

Radne ploče
Nudimo široki spektar dekora kuhinjskih radnih ploča, čime se otvaraju bezbrojne dizajnerske mogućnosti za kupce i poduzetnike u realiziranju svojih želja i zamisli. U ponudi su ploče od iverala proizvedene prema postforming postupku te iveral visoki sjaj. Kuhinjske radne ploče imaju povećanu otpornost na ogrebotine, udarce, kemikalije i toplinu iz razloga što je površina radnih ploča oplemenjena laminatom (ultrapas).

Vijčani program
Fortex d.o.o. asortiman nudi proizvode vijčanog programa svjetskog brenda Würth.  Naša raznovrstnost svih vrste viljaka je sigurno najbogatija u okolici našeg sjedišta.